Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Przemek Paker Mariusz Tabian magda gruza ania721 (7937 niezalogowanych)
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
Ale czy ja tak powiedziałem ze wrzucam kazdego do tego samego worka ??? Czy ja uzalam sie nad Soba ?? Napisałem wyraznie ze jak narazie to pokazuje mi zycie narazie na takie kobiety trafiam a jak jest naprawde mam nadzieje ze inaczej przekonam sie za jakis czas. Uzalam sie??? Czy to co napisałem to uzalanie sie nad Soba?? Przeciez to forum jest po to zeby pisac o bzdurach tak naprawde a nie po to zeby dogryzac jeden drugiemu tak jak w wiekszosci sie tu robi z tego co widze. A dziewczyne ja zostawiłem nie Ona Mnie wiec nie wiem czyja to była wina ze sie rozstalismy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
UPS DO FACETÓW NA MN

Nie wszystkie kobiety to materialistki , poszukiwania biorą się z tego że spotkałyśmy drani na swojej drodze , mam nadzieję że znajdzie się wartościowy chłopak i napisze do założycielki wątku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
Widzisz jedna normalna kobieta (normalna osoba) napisała cos normalnego, według Mnie kazdy szukajacy miłosci na swojej drodze spotka materialistki i inne rodzaje kobiet az w pewnym momencie moze spotka kogos normalnego ja jak narazie spotykam same materialistki i tyle i wcale to nie jest uzalanie sie nad soba poprostu narazie jest tak a jak bedzie zobaczymy mam nadzieje ze inaczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(ewelka_76)
Wiking
monia37 napisał:
UPS DO FACETÓW NA MN

Nie wszystkie kobiety to materialistki , poszukiwania biorą się z tego że spotkałyśmy drani na swojej drodze , mam nadzieję że znajdzie się wartościowy chłopak i napisze do założycielki wątku.

Dziekuje, Monia37 za przypomnienie, calkiem o mnie zapomnieli...chlopaki....gdzie jestescie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Krzysiek111111 napisał:
A dziewczyne ja zostawiłem nie Ona Mnie wiec nie wiem czyja to była wina ze sie rozstalismy.
aaaaa
czyli jesteś niestały w uczuciach
sześć lat bałamuciłeś dziewczynę
korzystałeś z jej łona
a jak się znudziła to
poszła won
i taki gagatek teraz o miłości wypisuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty
Tomasz .
(Vcds)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty
Tomasz .
(Vcds)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(ewelka_76)
Wiking
Vcds napisał:
ewelka_76 napisał:
monia37 napisał:
UPS DO FACETÓW NA MN

Dziekuje, Monia37 za przypomnienie, calkiem o mnie zapomnieli...chlopaki....gdzie jestescie?

Jestem
Ale do Oslo mam 580 km

Buuuu....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty
Tomasz .
(Vcds)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Krzysiek Mincewicz
(Krzysiek111111)
Wiking
OOooooo i takie okreslenie kolegi CIPA TO TOWAR EKSKLUZYWNY MUSI KOSZTOWAC pokazuje mi wszystko i podejscie facetow do kobiet i kobiet do facetow wiec przy tym watku zostancie koledzy fajni chłopacy jak mi tu kolezanka na forum napisała o was i dziekuje za wyciagniecie z zyciowego dołka heheehhehe juz wiecej nie bede smecił hhehehe na forum bo znam HASŁO.
Dzieki kolego i pozdrawiam dobry tekst dzieki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok